Едукација

 Дома / Услуги / Едукација

    Пријави се!

    Пријави се и стани дел од оние кои го почуствуваа бенефитот од нашите обуки.


Резултатите зборуваат за нас

  • 1800 задоволни ученици
  • 18 годишно искуство во едукација на вработени од финансовиот сектор на Македонија
  • Современо опремени простории, прирачници, тестови, проекти, софтвер...