Контакт

 Дома / Контакт

За да стапите во контакт со ПКФ ЕФП пополнете ја Контакт формата со бараните информации и испратете ја. Ќе одговориме на Вашето барање во најкус можен рок.


Ви благодариме.


Контакт форма

Контакт Информации

 • ПКФ ЕФП
  Кузман Јосифовски питу 15 л/ 11,
  1000 Скопје, Македонија
  Тел: +389 2 2465 243
  Моб: +389 2 2401 372
  E-mail: contact@pkf.mk

Каде се наоѓаме